ŞANLIURFA SİVEREK İLÇE MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

Bilişimle Üretim Projesi Taşımalı Okullar

Bilişimle Üretim Projesi Taşımalı Okullar

              2023 Eğitim Vizyonu Belgesi'nde yer alan hedefler doğrultusunda 2020-2021 eğitim öğretim yılında ilgi (a) Makam Onayı gereği 81 il'de 27 ilkokul, 95 ortaokul ve 17 imam hatip ortaokulu olmak üzere toplam 139 okulda Bilişimle Üretim Pilot Uygulaması devam etmektedir. Bununla birlikte 26 Ocak 2021 tarihinde Sayın Bakanımız Ziya SELÇUK başkanlığında yapılan toplantıda söz konusu Proje'nin 2021-2022 eğitim öğretim yılında büyük ölçekli pilotlama yapılacak şekilde yaygınlaştırılması kararlaştırılmış ve bu doğrultuda gerekli hazırlıkların yapılmasına Genel Müdürlüğümüz koordinesinde ivedilikle başlanmıştır.

               Bu kapsamda büyük ölçekli pilot uygulamaya dâhil edilecek okulların belirlenmesine yönelik yürütülen çalışmalar için 81 il millî eğitim müdürlüğüne bağlı taşımalı eğitim yapan ilkokul, ortaokul ve imam hatip ortaokulları ile yatılı bölge ilkokul ve ortaokullarının pilot uygulamaya dâhil edilebilmesi içinde çalışmalar yürütülmektedir. Bu bağlamda ilçenizde bulunan tüm taşımalı eğitim yapan ilkokul, ortaokul ve imam hatip ortaokulları ile yatılı bölge ilkokul ve ortaokullarının bilgilerinin en geç 13.04.2021 Salı günü saat:17:00 kadar aşağıdaki okul türüne göre okul bilgileri forma işlenmesi gerekmektedir.

 

Bilişimle Üretim Projesi İçin Taşımalı İLKOKULLARIN doldurması gereken form: https://forms.gle/UtRuC822Kc7siwy29


Bilişimle Üretim Projesi İçin Taşımalı ORTAOKUL-İMAM HATİP ORTAOKULLARIN doldurması gereken form: https://forms.gle/evp59xgnVrhv8PSFA

Güney Mah.Atatürk Bulvarı No 72 Siverek - 04145521422

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.