ŞANLIURFA SİVEREK İLÇE MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

Dumlupınar Ortaokulumuzda Satranç Turnuvası başladı

Siverek Dumlupınar ortaokulumuzda satranç turnuvası başladı 
Dumlupınar Ortaokulumuzda Satranç Turnuvası başladı

 Siverek Dumlupınar Ortaokulu idaresi tarafından her yıl gelenekleşen ve bu yıl üçüncüsü düzenlenen 5.6.7 ve 8’inci sınıf öğrencilerinin katıldığı ödüllü satranç turnuvası, okul kütüphanesi salonunda başladı. Öğrenciler tarafından yoğun bir katılımın olduğu turnuva iki hafta sürecek. Yapılan turnuva hakkında açıklamada bulunan Siverek Dumlupınar Ortaokulu teknoloji ve tasarım öğretmenimiz Muhammet Bıyık, "Okulumuzda her sene geleneksel hale getirdiğimiz satranç turnuvasına bu hafta başlamış bulunmaktayız. Öğrencilerimizde sosyal aktivite amaçlı olarak düzenlemiş olduğumuz satranç turnuvasına dereceye girenlere madalyalar, satranç takımları ve çeşitli hediyeler verilecek. Burada amacımız öğrencilerimizin yoğun sınav ve benzeri streslerini gidermek için yapılan bu turnuvaya öğrencilerimizin katılımı bir hayli yoğun” dedi

  Yedinci sınıf öğrencisi Ali Özdal, turnuva nedeniyle öğretmen ve okul idaresine teşekkür ederek, "Bu gün satranç turnuvamızın üçüncü günü ve çok çekişmeli geçiyor. Üçüncü turda tüm rakiplerimi yenerek üst turlara yükseldi. Turnuva çok eğlenceli geçiyor. Hem derslerde ve hem de sınavlarda yoruluyoruz, gelip burada stresimizi atıyoruz. Bu güzel ve anlamlı Turnuvayı düzenledikleri için başta Muhammet Bıyık öğretmenime ve okul müdürü Adnan hocama çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

  Öğrenciler tarafından yoğun bir katılımın olduğu turnuva iki hafta sürecek ve başarılı olan öğrencilere çeşitli ödüller verilecek.

Güney Mah.Atatürk Bulvarı No 72 Siverek - 04145521422

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.