ŞANLIURFA SİVEREK İLÇE MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

GÖLBAŞINDAN MEVSİMLİK TARIM GÖÇÜNDEKİ ÖĞRENCİLERİMİZ İÇİN ÖZEL ÇALIŞMA

 İlçe Kaymakamımız Sayın Aziz Gölbaşı, "Eğitim ve çocuklarımızın geleceğinin inşası konusunda kaybedecek bir dakikamız bile yok. 
GÖLBAŞINDAN MEVSİMLİK TARIM GÖÇÜNDEKİ ÖĞRENCİLERİMİZ İÇİN ÖZEL ÇALIŞMA

 İlçe Kaymakamımız Sayın Aziz Gölbaşı, 'Eğitim ve çocuklarımızın geleceğinin inşası konusunda kaybedecek bir dakikamız bile yok. ''

Eğitim çalışmalarını yerinde inceleyen ve eksiklik ve aksaklıklar ile ilgili bilgiler alan İlçe Kaymakamımız Sayın Aziz Gölbaşı ilçede bulunan devamsız öğrenciler ile özel bir çalışma başlatılması talimatını verdi.

 

İlçede bulunan okullarımızda çeşitli incelemelerde bulunan İlçe kaymakamımız Aziz GÖLBAŞI özellikle okula devam konusunda yapılan çalışmalar hakkında okul müdürlerimizden bilgi aldı. İlçemizin devamsız durumunu inceleyen ve devamsızlık gerekçeleri hakkında bilgiler alan Gölbaşı özellikle mevsimlik tarım işçisi çocukların okullara dönüşünün hızlandırılması için çalışmaların başlatılması talimatını verdi.

GÖLBAŞI pandemi sürecinde okullarımızdan uzak kalan çocuklarımızın büyük kısmının okula heyecanla geldiklerini yerinde gözlemlediğini, ancak mevsimlik tarım göçünde bulunan ailelerimizin çocuklarının bu heyecandan geri kaldığını tespit ettiklerini belirterek ''  Eğitim konusunda ve çocuklarımızın geleceğinin inşası konusunda kaybedecek bir dakikamız bile yok. Ülkemizin geleceğe dair inşası için tüm ülkedeki çocuklar ve gençlerin önemli olduğunun farkındayız. Bu bağlamda okula gelmeyen her çocuğunda bu inşaa sırasında bize dezavantaj oluşturacaktır. Okullarımızın devamsız öğrenciler ile ilgili olarak özel çalışmalar başlatmalarını İlçe Milli eğitim Müdürümüze söyledim '' dedi.

Kaymakamımız Aziz GÖLBAŞI bu çocuklarımızın okula dönüşlerini hızlandırmak için veliler ile birebir görüşmelerin okullardaki idareci ve öğretmenler kanalı ile başlatılacağını belirterek '' Siverek'imiz gibi 80.000 öğrencisi olan bir ilçenin  tüm çocuklarının sorumluluğu omuzlarımızda olduğu bilinciyle her türlü desteği vererek çocuklarımızın yuvalarına okullarına biran önce kavuşması için her şeyi yapacağız '' dedi.

06-10-202106-10-202106-10-202106-10-2021

Güney Mah.Atatürk Bulvarı No 72 Siverek - 04145521422

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.