ŞANLIURFA SİVEREK İLÇE MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

İlçe Kaymakamımız Aziz Gölbaşı, öğrencilerle birlikte sürücüleri bilgilendirdi

Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde 6-12 Mayıs Karayolu Tarfik Haftası çerçevesinde İlçe Kaymakamımız Aziz Gölbaşı, Öğrencilerle birlikte sürücüleri bilgilendirdi.
İlçe Kaymakamımız Aziz Gölbaşı, öğrencilerle birlikte sürücüleri bilgilendirdi

Siverek İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü tarafından 6-12 Mayıs 'Karayolu Trafik Haftası' etkinlikleri kapsamında Atatürk Bulvarında İlçe Kaymakamı Aziz Gölbaşı, İlçe Emniyet Müdürü Özer Bilgehan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Nuri Kapanoğlu ve öğrencilerin katılımıyla denetim yapıldı. Trafikte seyir halinde bulunan motosiklet ve araç sürücüleri durdurulup, bilgilendirme yapılarak, bilgilendirici broşürlerden dağıtıldı.

Trafik düzeni ve güvenliği bakımından karayolu kullananların kurallara uymaları yönündeki farkındalığı, çeşitli kurum ve kuruluşların trafik eğitimine olan katkılarını arttırmak amacıyla her yıl Mayıs ayının ilk Cumartesi günü 'Karayolu Trafik Güvenliği Günü' ve bugünü takip eden hafta ise 'Karayolu Trafik Haftası' olarak kutlanıyor.

Güney Mah.Atatürk Bulvarı No 72 Siverek - 04145521422

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.