ŞANLIURFA SİVEREK İLÇE MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Nuri Kapanoğlu’nun Karne Mesajı

Siverek ilçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Nuri Kapanoğlu 2017-2018 eğitim ve öğretim yılının sona ermesi nedeniyle bir mesaj yayınladı.
İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Nuri Kapanoğlu’nun Karne Mesajı

Siverek ilçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Nuri Kapanoğlu 2017-2018 eğitim ve öğretim yılının sona ermesi nedeniyle bir mesaj yayınladı.

 Kapanoğlu mesajında şu ifadeleri kulandı; “ Değerli Meslektaşlarım, Saygıdeğer Veliler ve Sevgili Öğrenciler, Siverek ilçemizde 2017-2018 eğitim ve öğretim yılını hep beraber ekip ruhuyla başarılı bir şekilde bitirmiş bulunmaktayız. Bu eğitim ve öğretim yılında güzel anılarımız oldu, okullarımız çeşitli alanlarda başarılı çalışmalar ortaya koydu. Ülke genelinde Siverek başarılı eğitim ve öğretiminden kendinden söz ettirdi. Bu tabi ki hep beraber idarecisinden, öğretmenine, velisinden, öğrenciye kadar hepimizin beraber yaptığı ekip ruhuyla gerçekleşti. Hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyor, bu başarıların önümüzde ki eğitim ve öğretimde de devam etmesini diliyorum

Sevgili Öğrencilerimiz!

Tüm çabamız sizin vatanımız ve milletimiz için başarılı birer fert olmanız ve Ülkemizi dünya devletleri arasında muasır medeniyete taşımanızdır. Bunun için her eğitim ve öğretim yılında olduğu gibi, bu yılda yoğun ve yorucu bir eğitim ve öğretim yılı geçirdiniz ve bugünde bunun sonuna geldiniz. Karneleriniz bu süreçte göstermiş olduğunuz performansın değerlendirmesidir. Belki bazılarınız beklediğiniz puanı almamış olabilirsiniz ama bu her şey bitmiş demek değildir. Bu dönem boyunca sergilediğiniz performansın değerlendirmesi ile zayıf ve güçlü yönlerinizi değerlendirmek, eksikliklerinizi fark etmek ve bir dahaki dönem için tedbirler almak adına bir fırsattır. Notlarınız ne olursa olsun umudunuzu, cesaretinizi, inancınızı ve kendinize olan güveninizi arttırarak, iyi bir tatil geçiriniz.

Değerli Velilerimiz!

Aslında bugün çocuklarınızla birlikte sizin de karne aldığınız gündür. Çünkü aile içerisinde ki iyi bir eğitim öğrencinin başarısını etkileyebilmektedir. Çocuğunuzun aldığı notlar ne olursa olsun, onlar her zaman bizim içinde, sizin içinde vazgeçilmez değerlerdir. Bu süreçte çocuklarınızın daima yanında olun, çünkü bugün öğrenciler içinde duygusal yoğunluğun yaşandığı bir gündür. Bu duyarlılığı göstereceğinizden şüphe duymuyor, sizlere gönülden teşekkür ediyorum.

Kıymetli Meslektaşlarım,

Bu kutsal görevde en büyük görev ve yük size düşüyor ve bunun en iyisini yaptığınızı gördüğümüzde, sizinle gurur duyuyoruz. Her bir öğrenciyi vatanımıza, milletimize hayırlı birer fert için gece gündüz demeden çalıştınız ve ilçemizde eğitim ve öğretimi başarılı bir seviyeye getirdiniz. Göstermiş olduğunuz bu gayret ve özverili çalışmalardan dolayı hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. 

Bu vesileyle 2017-2018 eğitim öğretim yılının tamamlanmasında okul yöneticilerimiz ile öğretmenlerimize, öğrencilerimize ve ailelerine teşekkür ediyorum. Tüm öğretmen ve öğrencilerimizin aileleriyle birlikte sağlıklı ve mutlu bir tatil süreci geçirmelerini diliyor, onları yeni eğitim - öğretim yılında yenilenmiş, enerji dolu, sağlıklı, huzurlu ve mutlu bir şekilde okullarda görmeyi temenni ediyorum” dedi

Güney Mah.Atatürk Bulvarı No 72 Siverek - 04145521422

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.