ŞANLIURFA SİVEREK İLÇE MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

İlçemizde 208-2019 Eğitim ve Öğretim Yılı Başladı

İlçemizde 208-2019 Eğitim ve Öğretim Yılı Başladı

 

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde 2018-2019 eğitim-öğretim yılı çalan ders ziliyle başladı.

Siverek ilçemizde 81 bin 576 öğrencinin ders başı yaptığı öğretim yılında da, öğrencilere Milli Eğitim Bakanlığı tarafından basılan ücretsiz ders kitapları dağıtıldı.

Siverek Halit Gülpınar Ortaokulunda eğitim ve öğretime başlayan 1396 öğrenci bir dakikalık saygı duruşu ve okunan istiklal marşıyla 2018-2019 eğitim ve öğretim yılı ilk dersi için sıralara oturdu. Öğrencilere okul idaresi ve öğretmenleri tarafından kitapların dağıtılması sonrasında, öğrenciler ilk derslerini işlemeye başladı.

Okul Müdürü İbrahim Karakaş, ‘Yeni Eğitim ve öğretim yılının hayırlı olası dileğinde’ bulunarak, “ yeni eğitim ve öğretim yılımızı güzel temenni ve dileklerle açmış bulunuyoruz. 5/A sınıfından başlamak üzere öğrencilerimize kitap dağıtımı yapmaya başladık. Okulumuzda 1396 öğrenciye normal eğitim ve öğretim yaparak, her yönüyle hazır durumdayız. Okulumuzda yeni başlayan öğrencilerimize, öretmen arkadaşlarımız ilk günlerinde okulu gezdirerek tanıtacaklardır. Tekrardan yeni eğitim ve öğretim yılının hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” dedi

 

Güney Mah.Atatürk Bulvarı No 72 Siverek - 04145521422

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.