ŞANLIURFA SİVEREK İLÇE MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

Karacadağ Mesleki ve Teknik Anadolu Lisemizin projesi onaylandı

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından düzenlenen "Gençlik Projeleri Destek Programı" kapsamında ilçemiz Karacadağ Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi´nin başvuru yaptığı proje onaylanmıştır. 
Karacadağ Mesleki ve Teknik Anadolu Lisemizin projesi onaylandı

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından düzenlenen "Gençlik Projeleri Destek Programı" kapsamında ilçemiz Karacadağ Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi´nin başvuru yaptığı proje onaylanmıştır. Bu projenin amacı Siverek ilçesinde ikamet eden ekonomik, coğrafi ve kültürel farklılıklar nedeniyle dezavantajlı durumda olan meslek liselerinde eğitim gören genç kızların sosyal hayata katılımlarının arttırılması, milli ve manevi değerlere sahip bir gençliğin oluşumuna katkı sağlamaktır.

Projenin özeti

Osmanlı’nın muhteşem asırlarında mimarbaşı olarak görev yapan Mimar Sinan devletin birçok bölgesinde çağları aşan camiler külliyeler Vs. inşa etti. Bizler Mimar Sinan´ı ne kadar tanıyoruz?

Siverek ilçesinde meslek lisesinde okuyan kız öğrencilere yönelik uygulanacak proje 3 ay sürecektir. Proje kapsamında yapılacak geziler ile milli değerlerimizi yerinde görme fırsatı olacak ve tarih şuurunun gençlere aktarılması sağlanacaktır.

Projenin hazırlanmasında ve kabul aşamalarında sergiledikleri üstün çabalarından dolayı Karacadağ Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Abdullah Konak ve çalışma arkadaşlarını tebrik ediyoruz.

Güney Mah.Atatürk Bulvarı No 72 Siverek - 04145521422

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.