ŞANLIURFA SİVEREK İLÇE MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

KASIM AYI YÖGEP TOPLANTISI YAPILDI

KASIM AYI YÖGEP TOPLANTISI YAPILDI

Milli Eğitim Bakanlığı Din Öğretimi Genel Müdürlüğünce Hazırlanan Anadolu İmam Hatip Liseleri ve İmam Hatip Ortaokullarında görev yapan eğitim lideri okul yöneticilerimize yönelik "Yönetici Gelişimi Planı" (YÖGEP) projesi Kasım ayı toplantısı, Din Öğretiminden sorumlu Şube Müdürü Mehmet Şerif  KIZMAZ ve İlçemiz Anadolu imam hatip liseleri, imam hatip ortaokulu Müdürlerinin katılımı ile gerçekleştirildi.

Molla Ramazan Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdür Yardımcısı Cengiz ORHAN tarafından yapılan sunumda ''Yönetim süreçlerinde işbirliği,okula aidiyet hissi, sürdürülebilir takım ruhu ve olumlu kurum kültürü oluşturma'' konusu işlendi. Kurum kültürünün öneminden ve kurumda çalışan personelin kurum aidiyet duygusu kazandırılmasının önemini vurgulandı.Başarılı bir kurum olmamız içinde iş birliği içinde çalışmanın ne kadar önemli olduğunu dile getirdi.Bu konulara hasasiyet gösterilerek çalışmaların yapılmasını istedi.


13-01-202113-01-202113-01-202113-01-2021

Güney Mah.Atatürk Bulvarı No 72 Siverek - 04145521422

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.