ŞANLIURFA SİVEREK İLÇE MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

KAYMAKAMLIĞIMIZDAN ÜNİVERSİTEYE HAZIRLANAN ÖĞRENCİLERİMİZE DESTEK

Kaymakamlığımızca ilçemizde üniversiteye hazırlanan öğrencilere eğitim ve kaynak kitap desteği verildi.
KAYMAKAMLIĞIMIZDAN ÜNİVERSİTEYE HAZIRLANAN ÖĞRENCİLERİMİZE DESTEK

Kaymakamlığımızca ilçemizde üniversiteye hazırlanan öğrencilere eğitim ve kaynak kitap desteği verildi.

İlçemizdeki çeşitli ortaöğretim kurumlarından mezun olup üniversite sınavlarına hazırlanan öğrencilere Siverek Kaymakamlığınca, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Halk Eğitim Merkezi Kanalıyla eğitim ve kaynak desteğine devam edildi. ilçede faaliyetlerine devam eden kursu yerinde inceleyen İlçe Kaymakamımız Aziz GÖLBAŞI ve ilçe Milli Eğitim Müdürü Nuri KAPANOĞLU öğrencilere kaynak kitaplarını teslim ettiler.

09-02-2022

Ziyaret sırasında öğretmen ve öğrenciler ile sohbet eden Siverek kaymakamı  Aziz GÖLBAŞI birçok Avrupa ülkesini kıskandıracak sayıda genç nüfusa sahip olan ülkemizin hedeflerine ulaşmasındaki lokomotifin , eğitimli bireyler olduğunu belirterek '' Ortaöğretim sonrası, gençlerimizin  yükseköğretimle eğitim hayatlarını taçlandırmaları için devletimiz tüm ülkemizde olduğu gibi ilçemizde de hiçbir fedakarlıktan kaçınmayacaktır. Bu anlamda İlçemizde açtığımız kurslarda 17 öğretmeniz ile 280 öğrencimize eğitim hayatlarına destek için bu kurslara devam ediyoruz'' dedi.

09-02-2022

GÖLBAŞI bu çalışmaları yaparken öğrencilerimizin aile bütçelerine yük olmamaları için tüm faaliyetleri ücretsiz sunduklarını belirterek '' Bugün gençlerimizin bizden talebi olan kaynak kitaplarını dağıtmak için gençlerimiz ile buluştuk. Bu anlamda gençlerimize bizden talep ettikleri kitap, test ve deneme sınavlarını teslim ettik.'' dedi.

Siverek Kaymakamı Aziz GÖLBAŞI dün olduğu gibi bugünde, yarında eğitime destek vermeye devam edeceklerini söyledi

09-02-2022

Güney Mah.Atatürk Bulvarı No 72 Siverek - 04145521422

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.