ŞANLIURFA SİVEREK İLÇE MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

Lösemili Çocuklar Haftası Nedeniyle Anadolu Lisesi Öğrencilerimizden Anlamlı Davranış

Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde eğitim gören Abdülhamid Han Anadolu Lisesi öğrencilerinden Lösemili Çocuklar Haftası'nda anlamlı davranış
Lösemili Çocuklar Haftası Nedeniyle Anadolu Lisesi Öğrencilerimizden Anlamlı Davranış

İlçemiz Abdülhamid Han Anadolu Lisesi öğrenci ve öğretmenlerinin hazırladığı Lösemi Farkındalık Etkinliği kapsamında, Lösemili Çocuklar Vakfının " Lösemili Çocuklar Haftası" olarak belirlenen 2-8 Kasım Çocukluk Çağı Lösemi hastalığının rengi olan turuncu renklerini yaka kokartlarıyla gün boyunca yakalarına takarak, anlamlı bir davranışta bulundular.

Öğrenciler İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Nuri Kapanoğlu'nu da ziyaret ederek, farkındalık oluşmak amacıyla turuncu kokarttı Müdürümüzün yakasına da taktı.

Bu anlamlı davranış için öğrenci ve öğretmenleri tebrik eden müdürümüz Nuri Kapanoğlu, "Öğrencilerimiz, bu anlamlı haftada gerçek bir duyarlılık ve empati gösterdiler. Turuncu kokartlar takarak lösemi hastalarının yanında olduklarını gösteriyorlar, bu güzel ve anlamı davranışı gördükçe topluma duyarlı bireyler yetiştirdiğimizin gururu içinde oluyoruz" dedi

Güney Mah.Atatürk Bulvarı No 72 Siverek - 04145521422

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.