ŞANLIURFA SİVEREK İLÇE MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

Milli Eğitim Müdürümüz Nuri Kapanoğlu’nun Yarı Yıl Mesajı

Siverek İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Nuri Kapanoğlu öğrencilerin ve öğretmenlerin yarıyıl tatiline girmeleri münasebetiyle mesaj yayımladı.
Milli Eğitim Müdürümüz Nuri Kapanoğlu’nun Yarı Yıl Mesajı

Müdürümüz yayımladığı mesajında,” 2018-2019 eğitim öğretim yarıyıl tatiline bugün itibarıyla girmiş bulunmaktayız. Okullarımızda eğitim öğretim gören 79 bin 119 öğrencimiz birinci dönemi huzur içinde tamamlamış ve karnelerini almış bulunmakta. Çok verimli ve başarılı bir eğitim süreci yaşandığına inandığımız bu zaman diliminde, eğitim ve öğretim yanında öğrencilerimiz, sosyal etkinlikler, sportif faaliyetler, yarışmalar, yeni yeni projelerle başarılı çalışmalar ortaya koymuşlardır. Öğrencilerimiz fazlasıyla iki haftalık tatili hak etmişlerdir. Tüm öğrencilerimize, bu tatillerini dolu dolu geçirmelerini diliyorum.

Velilere de tavsiyelerde bulunan Kapanoğlu,” Değerli velilerimiz, çocuklarınızın karneleri aslında bir nevi sizin karnelerinizdir. Notları düşük olan çocuklarınıza kesinlikle azarlayıcı söz kullanmayınız, belirttiğim gibi o not sizin notunuzdur. Çocuğunuzun ikinci dönemde bu düşük notları silmesi için, onunla ilgilenin, öğretmen ve müdürleriyle istişarelerde bulunun ve daha fazla çocuğunuzla ilgilenin. Göreceksiniz ki, ikinci dönemde çocuğunuzun notu daha iyi olacaktır. Bu tatilde çocuklarınıza zaman ayırın, beraber kitap okuma, film izleme, müze ve tarihi mekan gezileri ile çocuklarınızı ödüllendirin.

Bu çerçevede geleceğimiz olan çocuklarımız için her türlü fedakarlığı yapıp yetiştiren başta okul müdürlerimize, öğretmenlerimize, yardımcı personelimize teşekkür eder, öğrencilerimize ve öğretmenlerimize iyi tatiller dilerim" ifadelerini kullandı.

Güney Mah.Atatürk Bulvarı No 72 Siverek - 04145521422

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.