ŞANLIURFA SİVEREK İLÇE MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

ÖSYM SINAVLAR GÖREVLİ İHTİYACI (ÖNEMLİ VE ACELE )

ÖSYM SINAVLAR GÖREVLİ İHTİYACI (ÖNEMLİ VE ACELE )

ÖSYM tarafından Üniversiteye giriş sınavları (2018 – YKS: Yükseköğretim Kurumları Sınavı)  olarak 30 Haziran 2018 Cumartesi Saat:10:15’te Temel Yeterlilik Testi (TYT) ve 01 Temmuz 2018 Pazar Saat 10:15’te Alan Yeterlilik Testleri (AYT), Saat 15:45’te ise Yabancı Dil Testi (YDT) sınavları yapılacaktır.

Şanlıurfa Merkezde TYT ve AYT sınavlarına 111 Sınav Binasında 38 BİN aday sınava girecektir.  

Türkiye’deki tüm aileler ve gençlerimizin geleceği için son derece önemli olan ÖSYM sınavlarına katkılarınız ve yardımlarınız beklenmektedir. Tüm hocalarımızın TYT ve AYT sınavlarında görev almasını istiyoruz.  Dolayısıyla;

1-Öncelikle sınav görev tercihinde bulunmayıp sınav görevi OLMAYAN Hocalarımızn Cumartesi TYT ve Pazar AYT ve bu e-maile cevap olarak (ilsinavmer@harran.edu.tr )  TC. No, Ünvan ve İsmini ve HANGİ sınav için görev istediğini yazarsa görevlendirme yapılacaktır. Veya Okul Müdürleri Liste yapıp gönderebilirler. Veya Milli Eğitimin Yanındaki Harran Üniversitesi Yenişehir Kampüsü ÖSYM Bürosuna gelebilir.

2-Sistemde kaydı olamayan hocalarımız okullarında Müdür tarafından Görevli Sistemleri sistemine kayıt olabilirler. Eğer Okul ve Müdür sisteme tanımlı değilse Milli Eğitimin Yanındaki Harran Üniversitesi Yenişehir Kampüsü ÖSYM Bürosunda sisteme tanıtılacaktır.

3- Sınav Binasının Konumu Görevli Belgelerinde fotoğrafın altındaki KAREKOD ve Yol tarifi linkinde bulunmaktadır. Cep telefonundan QR Kod Okuyucu ((Karekod okuyabilen) programla  veya bilgisayarda Yol Tarifi linkine basılarak bina konumuna ulaşılabilir. Google Play Store’dan veya App Store’dan QR kod okuyucu (Karekod okuyabilen) bir uygulama indirilebilir.

4-Sınav Görevlilerinin Sınav ücretleri: Salon Başkanı (SB):164 TL ve Gözetmen(G):137 TL’dir.

5- Merkez, Harran, Akçakale, Suruç İlçelerindeki okullar Şanlıurfa Merkez ÖSYM sistemine kayıt olabilir ve öğretmenlerini sisteme ekleyebilir. (Bu sene Viranşehir, Siverek ve Birecik ilçelerinde de sınav yapılacaktır.

6- Anaokulundaki öğretmenlerimiz de görev alabilir

 

Gerekli hassasiyetin gösterilmesi, tüm okul ve kurum müdürlüklerine ulaşılarak sınavın sağlıklı bir şekilde yapılması için öğretmen bilgilerinin il sınav merkezine bildirilmesinin sağlanması hususunda gereğini önemle rica ederim.

 

       Şerafettin TURAN
              Vali a.
  İl Milli Eğitim Müdürü

 

 

ÖSYM İl sınav Koordinatörü iletişim  bilgileri

E-mail: ilsinavmer@harran.edu.tr

ÖSYM Bürosu Dahili: 2336, 2337

Tel: 0.414. 313 80 08

Güney Mah.Atatürk Bulvarı No 72 Siverek - 04145521422

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.