ŞANLIURFA SİVEREK İLÇE MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

Sağlıklı Nesil Sağlıklı Gelecek Yarışması ( Tüm Okullar )

Sağlıklı Nesil Sağlıklı  Gelecek Yarışması ( Tüm Okullar )

 Özel Eğitim ve Rehberlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü ile Türkiye Yeşilay Cemiyeti iş birliğinde ilkokul, ortaokul ve lise öğrencilerinin zararlı alışkanlıklara karşı bilinçli şekilde yetişmelerini; sigara, alkol, uyuşturucu, kumar ve internet bağımlılığının olumsuz ve yıkıcı etkilerini kavramalarını ve Yeşilay cemiyetinin faaliyetleri hakkında bilgi sahibi olmalarını sağlamak amacıyla 'Sağlıklı Nesil Sağlıklı Gelecek Projesi' gerçekleştirilmiştir. Proje kapsamında Türkiye genelinde 'bağımlılık' konulu yarışma düzenlenmektedir. 

Yarışmaya İlçenize bağlı ilk, orta ve lise kademelerinde örgün eğitim veren resmi ve özel okullardaki tüm öğrenciler başvurabileceklerdir. Başvurular snsg.yesilay.org.tr adresinden yapılacaktır.

Yarışma Müdürlüğümüz Özel Eğitim ve Rehberlik Hizmetleri Şubesi sorumluluğunda ve koordinesinde yürütülecektir. Diğer şube müdürlükleri yarışmanın duyurulması ve yürütülmesinde destek olacaklardır.

Yarışmanın duyurusu ile ilgili hazırlanan afişler müdürlüğümüz aracılığı ile okullara iletilecektir. Afişler okullarda görünür yerlere asılarak öğrencilere yarışmanın duyurusu yapılacaktır.

Başvuru koşulları ve diğer hususlarla ilgili olarak ekte yer alan kılavuzda belirtilen takvim doğrultusunda iş ve işlemlerin yürütülmesinin sağlanması hususunda;  

Bilgilerinizi ve gereğini rica ederim. 

 

Ferit KARAOĞLU

Şube Müdürü

/meb_iys_dosyalar/2019_12/19091255_YARIYMA_SAYLIK.pdf       /meb_iys_dosyalar/2020_01/15095023_AfiY.pdf

Güney Mah.Atatürk Bulvarı No 72 Siverek - 04145521422

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.