ŞANLIURFA SİVEREK İLÇE MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

Siverek İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Nuri Kapanoğlu’un Yeni Eğitim Öğretim Yılı Mesajı

İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Nuri Kapanoğlu, 2018-2019 Eğitim ve Öğretim yılının başlamasından dolayı bir mesaj yayınlandı. 
Siverek İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Nuri Kapanoğlu’un Yeni Eğitim Öğretim Yılı Mesajı

İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Nuri Kapanoğlu, 2018-2019 Eğitim ve Öğretim yılının başlamasından dolayı bir mesaj yayınlandı. Kapanoğlu mesajında şunları kaydetti, “ Değerli öğretmenlerimiz, öğrencilerimiz ve çok kıymetli velilerimiz, uzun bir aradan sonra tekrardan bir eğitim ve öğretim yılına daha girmiş bulunmaktayız. Bu eğitim yılının Ülkemizde, birlik ve beraberlik içerisinde başarı dolu geçmesini diliyorum. Biz eğitim neferleri olarak, her zaman, her yerde ve her koşulda yarınlarımızın teminatları olan çocuklarımız için her türlü fedakârlığı yapmaya hazırız ve eminim ki tüm meslektaşlarım bu fedakârlığı en iyi şekilde gerçekleştiriyor.

Değerli öğretmenlerim, meslektaşlarım; Görevinizin ulvi ve kutsal bir görev olduğunu hiçbir zaman aklınızdan çıkarmayın. Ülkemizin muasır medeniyetlere ulaşması, devletine, milletine ve ailesine hayırlı, faydalı bireyler yetiştirmek sizlerin elindedir. Çocuklarımızın yaşam boyu gerekli olacak bilgi ve becerilerin temelini en iyi şekilde atacağınızdan şüphem yoktur. Sizin aşk ve şevkle yaptığınız bu görev sayesinde yarınlara daha umutlu ve güvenle bakıyoruz.

Bu duygu ve düşüncelerle yeni eğitim-öğretim yılının hayırlı olmasını diler, herkese sağlık ve mutluluk getirmesi temenni ederim”

Nuri Kapanoğlu

Siverek İlçe Milli Eğitim Müdürü

Güney Mah.Atatürk Bulvarı No 72 Siverek - 04145521422

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.