ŞANLIURFA SİVEREK İLÇE MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

TÜM OKUL MÜDÜRLÜKLERİNİN DİKKATİNE

TÜM OKUL MÜDÜRLÜKLERİNİN DİKKATİNE

Ülkemizde bilgisizlik, yanlış kullanım ve ihmal yüzünden hemen her yıl kış aylarında özellikle alçak basınçlı havalarda soba, şofben, baca vb. Kaynaklı karbonmonoksit zehirlenmeleri meydana gelmekte ve maalesef  bu vakalar genellikle ölümle sonuçlanmaktadır. 

Bu tür üzücü olayların asgari seviyeye indirilmesini ve halkımızın karbonmonoksit zehirlenmeleri hakkında bilgilenmelerini sağlamak amacıyla Sağlık Müdürlüğü tarafından hazırlanan ve yazımız ekinde bulunan  '' Karbonmonoksit Zehirlenmeleri'' hakkındaki sunum çerçevesinde öğrencilerin bilgilendirilmesi ve bilinçlendirilmesi planlanmıştır.

Bu kapsamda okullarda öğrencilerimize yönelik eğitim çalışmalarının yapılması ve yapılan çalışmalarla ilgili  yazımız ekinde bulunan tablonun doldurularak 05.01.2021 tarihine kadar İşyeri Sağlığı ve Güvenliği birimi  (isguvenligisiverek@gmail.com) mail adresine gönderilmesi gerekmektedir ;

                  Bilgilerinizi ve gereğini rica ederim.

 

                                                                                                            Nuri KAPANOĞLU

                                                                                                        İlçe Milli Eğitim Müdürü

 

 

 

 

/meb_iys_dosyalar/2021_12/16111254_karbonmonoksit_sunum.pptx

/meb_iys_dosyalar/2021_12/16111311_karbonmonoksit_veri_tutanaYY.xlsx

Güney Mah.Atatürk Bulvarı No 72 Siverek - 04145521422

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.