ŞANLIURFA SİVEREK İLÇE MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

TÜM OKUL VE KURUM MÜDÜRLÜKLERİNİN DİKKATİNE

Resmi ve Özel Okul/Kurumlarımız ile Yurtlarda Sıfır Atık Yönetim Sistemi Kurulması ve Temel Seviye Belge Alınması  
TÜM OKUL VE KURUM MÜDÜRLÜKLERİNİN DİKKATİNE

Resmi/özel tüm Okul/Kurumlarımız ile Bakanlığımıza bağlı Özel Yurtlarda (Anaokulu, İlkokul, Ortaokul, Lise, Öğretmenevi, Rehberlik ve Araştırma Merkezi, Mesleki Eğitim Merkezi, Özel Eğitim Uygulama Okulu gibi ) "Sıfır Atık Projesi" ile çevre konularındaki çalışmaların herhangi bir aksamaya mahal vermeden yürütülmesi için odak kişileri bir asil ve bir yedek (asil olanların idarecilerden seçilmesine özen gösterilecektir) (her okul/kurumda süreci takip, izleme ve yönlendirme yapacak yeterlilikte uzman/öğretmen) olarak belirlenmesi için daha önceden gerekli yazılar gönderilmiştir.

 Resmi/özel tüm Okul/Kurumlarımız ile Bakanlığımıza bağlı Özel Yurtlarda (Anaokulu, İlkokul, Ortaokul, Lise, Öğretmenevi, Rehberlik ve Araştırma Merkezi, Mesleki Eğitim Merkezi, Özel Eğitim Uygulama Okulu gibi )  kurumlarımızın da en geç Kasım ayı sonuna kadar Temel Seviye Sıfır atık Belgesini alması gerekmektedir. Konu ile ilgili iş ve işlemlerin hassasiyetle yürütülmesi ve bir gecikmeye mahal verilmeden tamamlanması gerekmektedir, aksi taktirde cezai sorumluluk okul idaresine ait olacaktır.     

             Bilgi ve gereğini rica ederim.

                                                                                                                         Nuri KAPANOĞLU

                                                                                                                    İlçe Milli Eğitim Müdürü

Güney Mah.Atatürk Bulvarı No 72 Siverek - 04145521422

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.