ŞANLIURFA SİVEREK İLÇE MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

TURKCELL GSM (HAREKETLİ MODEM) ARIZASINDA İZLENECEK ADIMLAR

TURKCELL GSM (HAREKETLİ MODEM) ARIZASINDA İZLENECEK ADIMLAR

ÖRNEK: GSM ARIZA KAYDI E-POSTASI

Okul/Kurum Kodu                       :

Okul/Kurum Adı                          :

GSM İnternet Numarası              :

Okul İrtibat Kişisi                        :

İrtibat Kişisi Cep Telefonu          :

Arıza Açıklaması                          :

 

TURKCELL firmasına ait simkart bulunan Ricon marka modemler ile internet erişimi sağlanamıyorsa;

·        Yukarıdaki "GSM ARIZA KAYDI E-POSTASI" şablonu doldurulup arıza kaydı açılması için  destektackamu@turkcell.com.tr adresine eposta gönderilir.

·         Veya Turkcell Superonline Çağrı Merkezi ( 0 850 222 1 222) aranarak kurumsal temsilciye bağlanılarak arıza kaydı oluşturulur.

·         Arıza için gönderilen epostaya en az 2 saat boyunca dönüş olmaması durumunda konuyu Turkcell tarafında bildirmek için destecheskale@turkcell.com.tr adresine yazılabilir.

·         Çağrı merkezine ulaşılamaz ise aynı gün içerisinde, arızanın 3 iş günü içerisinde çözümlenmemesi durumunda ise gecikilmeden; okul/kurum kodu, adı, gsm numarası, daha önce açılan arıza kaydı tarihi, çağrı merkezinin arandığı telefon numarası veya gönderilen e-posta ile arızanın ne olduğuna ilişkin detaylı bir açıklama hazırlanarak, erisim@eba.gov.tr e-posta adresine eposta gönderilerek arıza kaydı açılması sağlanabilir.

Güney Mah.Atatürk Bulvarı No 72 Siverek - 04145521422

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.