ŞANLIURFA SİVEREK İLÇE MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

Çerçeve Yaz Tatili Programı

Çerçeve Yaz Tatili Programı

 

Tüm dünyayı etkisi altına alan Koronavirüs (COVİD-19) salgını nedeniyle Genel Müdürlüğümüzce uzaktan eğitim yaz faaliyetleri kapsamında özel eğitim öğrencilerimizin tatil dönemini etkili ve verimli geçirmeleri amacıyla "Çerçeve Yaz Tatili Programı" hazırlanmasına ilişkin  yazı gönderilmiştir.

Söz konusu çalışmanın İlçe komisyonları aracılığı ile İlçe Milli Eğitim Müdürlüğmüz bünyesinde kaynaştırma, özel eğitim sınıfı bulunan okul müdürlüklerine ve özel eğitim okul müdürlüklerine iletilmesi, okul müdürlüklerinin de iletişim ağları üzerinden öğretmenlerimize gönüllülük esasına uygun çalışma yürüteceklerini bildirerek tebliğ etmesi gerekmektedir.  

Bahsi geçen çalışmaya ilişkin daha önce gönderilen hususlara titizlikle uyulması, İlçe komisyon üyelerimizin öğretmenlerimizle iletişim içerisinde bulunması gerekmektedir. Yürütülecek iş ve işlemlerle ilgili koordinasyon ve iş birliğini sağlama sorumluluğu tamamen komisyon üyeleri ve okul müdürlüklerinde bulunmakta olup program hazırlama sürecinde görev alacak öğretmenler gönüllülük esasına uygun çalışmalarını yürütecektir.

İlgili irtibat numarası ve Çerçeve Yaz Tatili Programı aşağıda belirtimiştir.

Gereğini rica ederim.

 

İrtibat : Çağrı BAŞ 0544 606 22 77

/meb_iys_dosyalar/2020_07/13120827_cerceve.docx

 

 Ercan ÇELİK

Şube Müdürü

Güney Mah.Atatürk Bulvarı No 72 Siverek - 04145521422

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.