ŞANLIURFA SİVEREK İLÇE MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

Fikirler yarışsın engeller aşılsın yarışmasında okulumuz teşekkür belgesi aldı

Siverek Karacadağ Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi tarafından hazırlanan materyal çalışması, Milli Eğitim Bakanlığı tarafından teşekkür belgesi aldı.
Fikirler yarışsın engeller aşılsın yarışmasında okulumuz teşekkür belgesi aldı

Türkiye Cumhuriyeti Milli Eğitim Bakanlığı Özel Eğitim ve Rehberlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından düzenlenen 2. Özel Eğitim Materyal ve Etkinlik Yarışmasına katılan, Siverek Karacadağ Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi tarafından hazırlanan materyal çalışması, Milli Eğitim Bakanlığı tarafından teşekkür belgesi aldı.

Çocuk gelişim bölümü öğretmeni Mustafa Yoldaş gözetiminde öğrencileri tarafından hazırlanan Çarkıfelek (Fırfırık) adlı materyal, özel eğitime ihtiyacı olan bireylerin sayılar, renkler, meyveler, hayvanlar ve mesleklerin tanıtımına yardımcı olacak şekilde hazırlanan materyal teşekkür belgesine layık görüldü.

Teşekkür belgesini Siverek Karacadağ Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde yapılan bir törenle, okul müdürü Abdullah Konak ve Çocuk gelişim bölümü öğretmeni Mustafa Yoldaş’a taktim eden İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Nuri Kapanoğlu, öğretmen ve öğrencileri tebrik etti.

Yaptığı çalışma ile ilgili açıklamada bulunan Okul öğretmeni Mustafa Yoldaş, “ Bu materyal sayesinde engelli bireyler başta olmak üzere eğitim ortamı da,  çocukların bilişsel, fiziksel ve sosyal etkileşimleri doğrultusunda kullanılması amaçladık. Yardımcı düzeneğimiz bir büyük dairesel pano ve bu panoya bağlı 6 küçük pano hazırlanarak, büyük panoya sırasıyla takılarak çevrilmesi şeklinde oluşturduk” diye konuştu.

06-04-201806-04-201806-04-201806-04-2018

Güney Mah.Atatürk Bulvarı No 72 Siverek - 04145521422

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.