ŞANLIURFA SİVEREK İLÇE MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

İKİ ÖĞRENCİ, BİR KİTAP "KUŞ ÖYKÜLERİ"

Siverek ilçesinde, ilçeye 35 kilometre uzaklıkta bulunan  Yumrutepe ortaokulu öğrencisi Gülhan ve Hava Sağdıç kitap yazdı.
İKİ ÖĞRENCİ, BİR KİTAP

Siverek ilçesinde, ilçeye 35 kilometre uzaklıkta bulunan  Yumrutepe ortaokulu öğrencisi Gülhan ve Hava Sağdıç kitap yazdı.  8'inci  Sınıf öğrencisi kuzen olan kızların kitap yazdığını fark eden okul yönetiminin desteği ile 2 bin adet bastırılan " Kuş Öyküleri" adlı kitabın imza gününü kendi köy okullarında düzenleyen öğrencilerin heyecanı gözlerinden okundu. İlçe milli eğitim müdürü öğretmenler ve mahalle sakinlerinin katıldığı imza gününe kuzen yazarlar kitaplarını imzaladı. Yaşanmış gerçek bir arkadaş ve dost hikâyesinden  esinlenerek yazılan kitap sevgi ve dostluğun önemine vurgu yaptığına dikkat çeken öğrencilerden Hava Sağdıç; " hoclarımızın yardımı ile kitabımızı bastık, kitabımızın içeriğinde yaşanmış gerçek hikayeler var, dostluk sevgi ve barışı destekleyen bir içeriğe sahip kitabımız çıktı ve imzaladık çok heyecanlıyım" dedi. İlçe milli eğitim müdür Nuri Kapanoğlu kitap imzalayan öğrencileri tebrik ederek her zaman destekleyeceklerini ve başarılarının devamını diledi.

Güney Mah.Atatürk Bulvarı No 72 Siverek - 04145521422

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.