ŞANLIURFA SİVEREK İLÇE MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

İLÇEMİZDE EĞİTİMDE KALİTEYİ ARTIRMA PROJESİ KAPSAMINDA DENEMELERİMİZ DEVAM EDİYOR

Siverek kırsal mahalle okullarımızda her hafta başka okulullarımızca hazırlanan deneme sınavları tüm 8. sınıflara uygulanmaya devam ediliyor
İLÇEMİZDE EĞİTİMDE KALİTEYİ ARTIRMA PROJESİ KAPSAMINDA DENEMELERİMİZ DEVAM EDİYOR

Siverek kırsal mahalle okullarımızda her hafta başka okulullarımızca hazırlanan deneme sınavları tüm 8. sınıflara uygulanmaya devam ediliyor. Siverek İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüze bağlı okullarımızda görev yapan öğretmenlerimizce hazırlanan deneme sınavları kırsal mahhalle okullarımızda yapılmaya devam ediliyor.

 İlçe kırsalında okuyan öğrencilerden dezavantajlı durumlarının giderilmesi amacıyla başlatılan çalışmalar hakkında bilgi veren Müdürümüz Nuri KAPANOĞLU öğrencilerin akranları ile eşit şartlarda sınav süreçlerine hazırlanabilmesi için  bu çalışmaların başlatıldığını belirterek  '' İlçedeki kırsal mahallle okullarımızda okuyan 8. sınıf öğrencilerimize yapılan deneme sınavlarının hazırlanması her hafta bir veya birkaç okul tarafından yapılmaktadır. Tüm kaynak ve sorular hazırlanması sürecine okul idarelerimiz ve öğretmenlerimiz katılmakta biran bile teredüt göstermediler. Amacımız İlçe içindeki tüm okulların etkileşimlerini sağlamak ile birlikte , okullarımızın öğrencilerinin seviyelerini başka okullarca hazırlanan sorular ile ölçmelerini sağlamaktır '' dedi.

KAPANOĞLU  tüm bu süreçte eğitim camisanın tüm fertlerinin destek olduğunu belirterek '' Gerek soruları sıra ile hazırlama konusunda talepte bulunan okullarımız ,gerekse bu sınavların ciddiyetle yapılmasını sağlayan tüm meslektaşlarıma şükranlarımı sunuyorum. çalışmalarımıza eğitim öğretim yılı sonuna kadar devem edeceğiz .'' dedi.

 

 

29-03-202229-03-202229-03-202229-03-2022

Güney Mah.Atatürk Bulvarı No 72 Siverek - 04145521422

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.