ŞANLIURFA SİVEREK İLÇE MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

MTE OKULLARINDA COVİD-19 SALGININDA GÖREV ALAN PERSONEL

MTE OKULLARINDA COVİD-19 SALGININDA GÖREV ALAN PERSONEL

Mesleki ve teknik ortaöğretim kurumları zorlu Covid-19 salgını döneminde tam kapasite ile çalışmakta ve ülkemizin başarılı mücadelesinde etkin rol almaktadır. Hijyen malzemelerinden maske üretimine, tek kullanımlık önlük ve tulumlardan yüz koruyucu siperliklere kadar çok çeşitli alanlarda üretim yapan okullarımız aynı zamanda yaptıkları Ar-Ge faaliyetleriyle de toplumun tüm kesimlerinin takdirini toplamıştır. 

İlçemiizde Covid-19 salgınıyla mücadele kapsamında Mesleki ve Teknik Eğitim Genel Müdürlüğüne bağlı mesleki ve teknik ortaöğretim okul ve kurumlarda (MTE) yapılan üretim ve Ar-Ge çalışmalarında yer alan personel bilgilerinin (okul yöneticileri, öğretmenler, öğrenciler, usta öğreticiler, yardımcı personel, gönüllü çalışanlar) ekteki excel formatına uygun olarak okul bazında doldurularak en geç 18.06.2020 Perşembe Günü saat 13:00 'a kadar siverek63_egitim@meb.gov.tr adresine acil olarak gönderilmesi hususunu rica ederim.

Nuri KAPANOĞLU

Milli Eğitim Müdürü

 

 

/meb_iys_dosyalar/2020_06/18111728_COVYD_19.xlsx

Güney Mah.Atatürk Bulvarı No 72 Siverek - 04145521422

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.