ŞANLIURFA SİVEREK İLÇE MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

ÖNEMLİ-ÖZEL OKULLARDA GÖREVLİ ÖĞRETMENLERİN e-OKUL YÖNETİM BİLGİ SİSTEMİNE KULLANICI GİRİŞLERİ HAKKINDA!..

ÖNEMLİ-ÖZEL OKULLARDA GÖREVLİ ÖĞRETMENLERİN e-OKUL YÖNETİM BİLGİ SİSTEMİNE KULLANICI GİRİŞLERİ HAKKINDA!..

04/03/2020 tarihi itibariyle,  özel okullarda görevli öğretmenlerin e-Okul Yönetim Bilgi Sistemine Girişleri esnasında MEBBİS-Özel Öğretim Kurumları Modülünde tanımlanmış görevlendirme süresi bitiş tarihi kontrolü yapılmaktadır. Buna göre e-okula giriş yapamayan öğretmenlerin bilgilerinin mebbis-özel öğretim kurumları modülünde bulunan görevlendirme sürelerin kontrol edilmesi gerekmektedir.

 

Not-01: Bugünden itibaren özel okullarda görevli öğretmen kullanıcılarının e-Okul sistemine girişleri ile ilgili size ulaşan herhangi bir sorun olması halinde öncellikle kişinin sisteme girişte kullandığı e-Okul kullanıcısının tanımlı olduğu okul için MEBBİS-Özel Öğretim Kurumları Modülü üzerindeki görevlendirme başlangıç-bitiş tarihlerinin kontrol edilerek gerekli ise güncellenmesi gerekmektedir.

 

Not-02: Özel okullarda görevli öğretmenlerin görev kayıtları ile ilgili kontrol ve güncelleme iş ve işlemleri İl MEM'lerde Özel öğretim şubesi tarafından yapılmaktadır.

 

Not-03: Yukarıda detaylıca açıklanan güncelleme ile ilgili Özel Öğretim Kurumları Genel Müdürlüğü ilgili personellerine gerekli bilgilendirme yapılmıştır.

 

 

 

 Davut ÖZ

Şube Müdürü

Güney Mah.Atatürk Bulvarı No 72 Siverek - 04145521422

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.