ŞANLIURFA SİVEREK İLÇE MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

Taşıma Merkezi Okul Müdürleri İle Toplantı Yapıldı

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından taşıma merkezi okullarının müdürleri ile toplantı yapıldı.
Taşıma Merkezi Okul Müdürleri İle Toplantı Yapıldı

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından taşıma merkezi okullarının müdürleri ile toplantı yapıldı.

İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Nuri Kapanoğlu Başkanlığında ve Şube Müdürlerimizin katılımıyla gerçekleştirilen toplantı Gazi Paşa İlk Öğretim Okulu toplantı salonunda gerçekleştirildi.

Toplantıda ilçemizdeki öğrenci taşıma servisleri ve sorunları masaya yatırılarak çözüm önerileri, öğrencilere verilen yemek ve diğer çalışmalar üzerinde duruldu. Müdürümüz Nuri Kapanoğlu,'Eğitim camiasının büyük bir aile olduğunu ve taşıma ile yemek konusunda müdürlerin hassas olmasını,'isteyerek," Her gün yemekleri kontrol edin, yönetmeliğe uygun olmayan yemekleri kabul etmeyin ve geri çevirin, aynı şekilde taşıma içinde bu geçerli. Hiç kimse hak etmediği ücreti almayacaktır. Buda siz değerli müdürlerin dikkatine bağlı. Kim öğrencileri getiriyor, kim getirmiyor bu konuda uyanık olacaksınız. Kimsenin, hakkı olmayan ücreti almaya hakkı yoktur ve buna tenezzül edenlere de bizler fırsat vermeyeceğiz" dedi

Bir saat süren toplantı, okul müdürlerin görüş, öneri ve soru cevap bölümünden sonra son buldu.

20-02-202020-02-202020-02-202020-02-2020

Güney Mah.Atatürk Bulvarı No 72 Siverek - 04145521422

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.